Espai Jove Virtual Ca n'Arús
Espai Jove Virtual Ca n'Arús

ESCOLA ESTUDIANTSLH 22


QUÈ ÉS?

L'Escola de Formació EstudiantsLH és una trobada anual d'estudiants dels diferents instituts de la ciutat organitzada per l'Associació d'Estudiants de L'Hospitalet amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet. La trobada es realitza durant un cap de setmana a la casa de colònies La Marinada, concretament a Cambrils (Baix Camp). Durant el cap de setmana els i les joves participaran en xerrades i debats sobre temes d'actualitat, posaran en comú les activitats que realitzen al seu institut, i gaudiran de gimcanes i activitats d'oci.

Per més informació podeu contactar a:
- 934 024 025
- 634 54 66 02

*Hora d'atenció de 10h a 12h al matí i de 17h a 21h a la tarda, de dilluns a divendres.

QUAN MARXEN/TORNEN?

El desplaçament a la casa de colònies es farà en un autocar que sortirà de la Rambla Marina/Av. Carrilet 312 (Espai Jove Ca n’Arús), dissabte 2 d’abril al matí. La tornada està prevista a la tarda del diumenge 3 d’abril al mateix punt de sortida.

*Concretarem horari i programació properament.

COM PUC FER L’INSCRIPCIÓ?

Per completar l’inscripció cal que omplis el formulari disponible a espaijovelh.cat abans del proper divendres 25 de març. En el formulari es sol·licitaran les teves dades personals i que adjuntis una fotografia o escanejat amb l’autorització paterna/materna (per a menors d’edat), la targeta sanitària i el comprovant de pagament. Caldrà que portis els originals a la sortida. El preu es de 15 euros fins el 13 de març i 20 euros per la resta de dies. Aquest preu és simbòlic del cost real de l’activitat i és possible gràcies als nostres voluntaris/àries i al suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Mètodes de pagament i preus


Transferència bancària
ES89 2100 3027 8322 0027 6239
Concepte: ESCOLA + Nom i cognoms de l'estudiants

Bizum
Properament

Si pagues...
Abans del 13 de març: 15 euros
Abans del 25 de març: 20 euros

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Associació d’Estudiants de L’Hospitalet