Espai Jove Virtual Ca n'Arús
Espai Jove Virtual Ca n'Arús

LHtéTalent 2022


QUÈ ÉS?

LHtéTalent és el concurs de talents que l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet (AELH) porta oferint des de fa deu anys a tot el jovent de L’Hospitalet. Tothom està convidat a participar mostrant el seu talent, o bé, gaudint dels espectacles dels altres joves de la seva ciutat. 
Tot i ser un dels projectes amb més continuïtat a la història de l’AELH, sempre estem preparats per renovar-lo i més en aquest dècim aniversari. Arribat a la seva X edició, enguany el projecte més versàtil i amb més història de l'entitat torna més canviat que mai i amb moltes novetats.

QUI POT PARTICIPAR?

Qualsevol artista individual, duo o grup que no hagi guanyat cap edició anterior del concurs LHtéTalent. Per participar, cal tenir entre 12 i 30 anys durant l’any 2022.

 

A més, els grups han de complir amb els següents requisits: 

– El 50% dels seus membres com a mínim sigui estudiant o resident a la ciutat de L’Hospitalet. 

– El 50% dels seus membres com a mínim tingui entre 12 i 30 anys durant l’any 2022. 

Si no es complissin aquests percentatges, però si els requisits, el jurat es reserva el dret d’admetre participants de forma excepcional, sempre que es consideri que la seva participació és positiva per al desenvolupament del concurs. 

 

Disciplines previstes:

· Dansa

· Música

· Humor

· Màgia

· Altres.

 

A més a més, tots i totes que creieu tenir un talent compatible amb el nou format ens ho podeu fer saber a l’organització, per participar de qualsevol altra manera al concurs i fer-vos conèixer.

FASES?

– Inscripció i selecció inicial

– Càsting: El divendres 22 d’abril a l’Espai Jove Ca n’Arús en horari de tarda, aprox. 16h fins a les 21h.

– Gala única: Els i les artistes seleccionats/des actuaran dissabte 16 de juliol al Parc de la Torrassa (L’Hospitalet).

Formulari Inscripció


Les persones interessades hauran d’omplir el formulari d'inscripció entre el 14 de març i el 17 d’abril de 2022.Al formulari d'inscripció s'haurà de proporcionar amb especial atenció:Dades personals/contacte.Necessitats tècniques.Vídeo/Enllaç a un vídeo recent (YouTube, Vimeo, etc.), de bona qualitat, on es pugui apreciar una mostra de l'actuació que es presenta al càsting. És recomanable.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Associació d’Estudiants de L’Hospitalet