Espai Jove Virtual Ca n'Arús
Espai Jove Virtual Ca n'Arús

Cursos de Català

Els estudiants que realitzaven el curs de català a l'Espai Jove ca n'Arús poden optar per seguir la seva formació de forma virtual gràcies al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que ha posat en marxa la campanya “Connecta’t. Activa el teu català!”, per adaptar gran part de l’activitat per oferir-la en línia i permetre que les persones interessades puguin continuar l’aprenentatge de la llengua catalana o puguin iniciar-s’hi.

CPNL

 

El CPNL reprèn l’organització per a la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual. D’aquesta manera, totes les persones que s’hi inscriguin com a voluntàries o aprenentes, seleccionant la preferència “Virtual”, i les que no ho hagin fet fins ara i no tinguin encara parella assignada, rebran una comunicació per correu electrònic amb la informació necessària per començar les trobades per practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de videoconferència.

Les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial i han hagut d’interrompre les trobades, tenen l’opció també de seguir-les en modalitat virtual fins que la situació es normalitzi. Qualsevol consulta sobre el programa es pot fer enviant un correu electrònic a vxl@cpnl.cat 

Parla.cat

S'han adaptat a la nova situació els cursos de català per mitjà de la plataforma d’aprenentatge virtual Parla.Cat, per lliure o amb tutor.

Parla.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Associació d’Estudiants de L’Hospitalet