Espai Jove Virtual Ca n'Arús
Espai Jove Virtual Ca n'Arús

LHtéTalent 2023


QUÈ ÉS?

LHtéTalent és el concurs de talents que l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet (AELH) porta oferint des de fa més de deu anys a tot el jovent de L’Hospitalet. Tothom està convidat a participar mostrant el seu talent, o bé, gaudint dels espectacles dels altres joves de la seva ciutat. 
Tot i ser un dels projectes amb més continuïtat a la història de l’AELH, sempre estem preparats per renovar-lo i més un cop havent superat el dècim aniversari. 

QUI POT PARTICIPAR?

Qualsevol artista individual, duo o grup que no hagi guanyat cap edició anterior del concurs LHtéTalent. Per participar, cal tenir entre 12 i 30 anys durant l’any 2023.

 

A més, els grups han de complir amb els següents requisits: 

– El 50% dels seus membres com a mínim sigui estudiant o resident a la ciutat de L’Hospitalet. 

– El 50% dels seus membres com a mínim tingui entre 12 i 30 anys durant l’any 2023. 

Si no es complissin aquests percentatges, però si els requisits, el jurat es reserva el dret d’admetre participants de forma excepcional, sempre que es consideri que la seva participació és positiva per al desenvolupament del concurs. 

 

Disciplines previstes:

· Dansa

· Música

· Humor

· Màgia

· Altres.

 

A més a més, tots i totes que creieu tenir un talent compatible amb el nou format ens ho podeu fer saber a l’organització, per participar de qualsevol altra manera al concurs i fer-vos conèixer

FASES?

– Inscripció i selecció inicial: Després de la fase d’inscripció, l’equip organitzador del concurs farà un filtratge tenint en compte els requisits i la visualització del vídeo de presentació de l’artista. Un cop presa la decisió s’informarà els artistes finalistes que directament participaran en la gala final.

– Gala única: Els i les artistes seleccionats/des actuaran dissabte 15 juliol al Parc de la Torrassa (L’Hospitalet).

Formulari Inscripció


Les persones interessades hauran d’omplir el formulari d'inscripció entre el 31 de maig i el 23 juny de 2023.Al formulari d'inscripció s'haurà de proporcionar amb especial atenció:Dades personals/contacte.Necessitats tècniques.Vídeo/Enllaç a un vídeo recent (YouTube, Vimeo, etc.), de bona qualitat, on es pugui apreciar una mostra de l'actuació que es presenta al càsting de selecció. És recomanable.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Associació d’Estudiants de L’Hospitalet