Espai Jove Virtual Ca n'Arús
Espai Jove Virtual Ca n'Arús

Light and fight

Jericó Plazas (Barcelona, 1994) – Delayah

Amb una setmana, tres columnes i un mur, Light and fight, una paràbola en el temps es presenta com una metàfora visual en què l’artista hospitalenc, Delayah, ha volgut plasmar sobre els murs de l’Associació d’Estudiants la idea del pas del temps a través de diversos elements que orbiten al voltant del concepte de la “Joventut”.

Tal i com afirmà la poeta polaca W. Szymborska: “Tot principi no és més que una continuació” i amb aquesta idea no lineal del temps, sinó amb la idea de continuïtat, d’anada i tornada, la pintura de Delayah vol ser una construcció que transcorri de l’ahir al demà, tot exposant els valors que es propugnen en aquest espai d’ús diari.

L’obra que deixem a les nostres parets és una lectura crítica a la idea de que el temps no és un transcurs buit, sinó un procés que vol testimoniar allò que els nostres avantpassats van viure i allò que hem de construir per a les noves generacions, les quals han de mantenir viva una llum y una lluita que doni veu a la realitat i el desig que tenim a les nostres mans.

Associació d’Estudiants de L’Hospitalet